Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Male & Male Srl.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Tencuieli mecanizate Arad
30 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Executam tencuieli mecanizate pe baza de ipsos sau var-ciment. Tencuielile pe baza de ipsos sunt tencuieli cu un aspect foarte fin asemanator cu gletul. Dupa tencuire se poate aplica direct lavabil fara a mai fi necesara gletuirea sau tinciuirea peretilor. Tencuiala pe baza de ipsos are o flezibilitate mare si asigura o atmosfera placuta in locuinta absorbind foarte repede vaporii de apa si dioxidul de carbon. Tencuiala pe baza de ipsos nu este recomandata in zonele ce urmeaza a fi placate cu faianta sau in incaperi cu umiditate ridicata. In aceasta situatie este recomandata tencuiala var-ciment. Un aspect important al tencuielilor mecanizate este costul relativ mic 30-35 lei/mp (manopera+material) functie de cantitatea de material folosita pentru indreptarea peretilor.

    Executam tencuieli manuale pentru  spatii cu umiditate mai ridicata sau pentru suprafete foarte denivelate care necesita o incarcare mai mare de 3 cm de tencuiala. De asemenea tencuielile manuale sunt de preferat si pentru zidurile din vaiuga, lemn sau pamant.  Pretul pentru manopera in cazul tencuielilor manuale este cuprins intre 14-16 lei/mp functie de suprafata care trebuie tencuita. Costurile cu materialul se ridica la 15-17 lei/mp.

Pentru mai multe detalii vizitati site-ul nostru www.renovari-arad.ro sau contactatine telefonic la 0747037741 sau 0770455046 email steli_m1@yahoo.com
Din Gura in Gura